Uusimmat kuvat

Erästelyä

Ylös ulos ja riistanhoitoon !

Vastuullisuus
Vastuullisuus tarkoittaa metsästäjän vastuuta eläimistä ja ympäristöstä. Vastuullisesti toimiessaan metsästäjä noudattaa lakeja ja säännöksiä sekä yleisesti hyväksyttyjä käytäntöjä.

Saaliin kunnioitus ja hyödyntäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta. Vastuullinen metsästäjä mitoittaa saalismääränsä senhetkisiin riistakantoihin ja noudattaa asetettuja saaliskiintiöitä tai suosituksia.

Metsästykseen käytetään tehokkaita aseita. On tärkeää, että aseita käytetään siten, että toiminta on turvallista eikä itselle tai muille henkilöille tai omaisuudelle aiheudu vaaraa tai vahinkoa.

Metsästyksessä käytetään usein koiria apuna. Vastuullinen metsästäjä pitää huolta koiransa hyvinvoinnista. Riittävä ravinto, lepo ja harjoitus takaavat sen, että koira voi hyvin ja sillä on edellytykset tehdä hyviä riistatöitä.

Metsästyksen hyväksyttävyys yhteiskunnassa riippuu siitä, miten noin 300 000 metsästäjäämme toimii harrastuksessaan. Oikein tehdyillä valinnoilla metsästys säilyy hyväksyttynä osana suomalaista yhteiskuntaa.Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:96377 kpl

Uutiset

20.8.2018Karhujahti alkoi rytinällä Pohjois-Karjalassa - Ilomantsissa kaatunut karhuja enitenLue lisää »20.8.2018Luke: Pantasusien sijaintitiedot jälleen katsottavissaLue lisää »17.8.2018Pohjois-Karjala: Ennätysmäistä karhunmetsästystä valvotaan yhteispartioiden avullaLue lisää »16.8.2018Karhun metsästys alkaaLue lisää »16.8.2018Kanalintujen määrä kasvussa monen alavireisen vuoden jälkeenLue lisää »

Kilpailukutsut

KUTSU

VARKAUDEN TEHTAITTEN METSÄSTYSSEUROJEN METSÄSTYSAMMUNTATAPAHTUMAAltimin Erä ry. kutsuu Varkauden tehtaitten henkilökunnan ja metsästysseurojen jäsenet hirviammuntatapahtumaan.

Osallistumisoikeutettuja ovat Varkauden tehtaitten henkilökunta ja tehtaan metsästysseurojen sekä Altimin Erän jäsenet.

Lajit: Hirviammunta (4+6) 75 m

Paikka: Joroisten Kanavankankaan ampumarata

Aika: Tiistai 4.9.2018 klo. 17:00

Sarjat: Yksi sarja. Ikähyvitykset lisätään ampumatulokseen; +50 +2p, +60 +4p, +70 +9p. Hyvitysten jälkeen ammuntatulos ei voi olla lajikohtaista maksimitulosta suurempi.

Osanottomaksu: 15 €

Palkinnot: 5 parasta palkitaan. Lisäksi 5 palkintoa arvotaan palkintojen jakotilaisuudessa paikalla olevien osallistujien kesken. Kiertopalkinto parhaalle 5 henkiselle joukkueelle.

Luodikko: Hirviammunnan yhteydessä mahdollisuus osallistua myös luodikkoammuntaan. 5 laukausta makuutuelta ja 5 laukausta pystytuelta (kiinteä tai muu ampumatuki).

Osanottomaksu 2 €.

Tiedustelut: Erkki Tuohimaa 040 9390201

TERVETULOA!