Uusimmat kuvat

Erästelyä

Ylös ulos ja riistanhoitoon !

Vastuullisuus
Vastuullisuus tarkoittaa metsästäjän vastuuta eläimistä ja ympäristöstä. Vastuullisesti toimiessaan metsästäjä noudattaa lakeja ja säännöksiä sekä yleisesti hyväksyttyjä käytäntöjä.

Saaliin kunnioitus ja hyödyntäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta. Vastuullinen metsästäjä mitoittaa saalismääränsä senhetkisiin riistakantoihin ja noudattaa asetettuja saaliskiintiöitä tai suosituksia.

Metsästykseen käytetään tehokkaita aseita. On tärkeää, että aseita käytetään siten, että toiminta on turvallista eikä itselle tai muille henkilöille tai omaisuudelle aiheudu vaaraa tai vahinkoa.

Metsästyksessä käytetään usein koiria apuna. Vastuullinen metsästäjä pitää huolta koiransa hyvinvoinnista. Riittävä ravinto, lepo ja harjoitus takaavat sen, että koira voi hyvin ja sillä on edellytykset tehdä hyviä riistatöitä.

Metsästyksen hyväksyttävyys yhteiskunnassa riippuu siitä, miten noin 300 000 metsästäjäämme toimii harrastuksessaan. Oikein tehdyillä valinnoilla metsästys säilyy hyväksyttynä osana suomalaista yhteiskuntaa.Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:100000 kpl

Uutiset

31.10.2018Riistan ruokinta jatkuu yli talvenLue lisää »22.10.2018Susi jäi rekan alle Kajaanissa - poliisi lopetti eläimenLue lisää »22.10.2018Harvaan asuttujen alueiden (HAMA) parlamentaarinen työryhmä: Erätalous nostettava kansallisiin ohjelmiinLue lisää »6.10.2018Karhunmetsästys itäisellä poronhoitoalueella on päättynytLue lisää »6.10.2018Sudenhoitosuunnitelman päivitystyö alkoi ydinkysymysten kartoittamisellaLue lisää »

Kilpailukutsut

KUTSU

VARKAUDEN TEHTAITTEN METSÄSTYSSEUROJEN METSÄSTYSAMMUNTATAPAHTUMAAltimin Erä ry. kutsuu Varkauden tehtaitten henkilökunnan ja metsästysseurojen jäsenet hirviammuntatapahtumaan.

Osallistumisoikeutettuja ovat Varkauden tehtaitten henkilökunta ja tehtaan metsästysseurojen sekä Altimin Erän jäsenet.

Lajit: Hirviammunta (4+6) 75 m

Paikka: Joroisten Kanavankankaan ampumarata

Aika: Tiistai 4.9.2018 klo. 17:00

Sarjat: Yksi sarja. Ikähyvitykset lisätään ampumatulokseen; +50 +2p, +60 +4p, +70 +9p. Hyvitysten jälkeen ammuntatulos ei voi olla lajikohtaista maksimitulosta suurempi.

Osanottomaksu: 15 €

Palkinnot: 5 parasta palkitaan. Lisäksi 5 palkintoa arvotaan palkintojen jakotilaisuudessa paikalla olevien osallistujien kesken. Kiertopalkinto parhaalle 5 henkiselle joukkueelle.

Luodikko: Hirviammunnan yhteydessä mahdollisuus osallistua myös luodikkoammuntaan. 5 laukausta makuutuelta ja 5 laukausta pystytuelta (kiinteä tai muu ampumatuki).

Osanottomaksu 2 €.

Tiedustelut: Erkki Tuohimaa 040 9390201

TERVETULOA!