Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:85805 kpl

Uusimmat kuvat

Erävitsit

Mies oli pilkillä eikä saanut kalan kalaa. Viereinen mies veti kalaa jäälle aivan solkenaan. Mies tympääntyi ja päätti lähteä pois, kävipä kuitenkin kysymässä, miten kaveri sai niin hyvin kalaa.
- Mmffaaddoofftt biddööäöää biddöäää fläämmndbinää.
- Mitä?
- Mfadoott bidöö bidöö fläämbidädä.
- Täh?
Kaveri sylkäisi pari kertaa kuppiin ja sanoi:
- Madot pitää pitää lämpimänä!

- Ammuin viime syksynä kolme hanhea.
- Ihanko totta? Olivatko ne villejä?
- Eivät, mutta niiden omistaja oli.Kalastusjasto

Jaoston yhteyshenkilö ja kalastuksen valvoja:

Martti Kahelin

040-50 20 815 tai työ 044-7332526

martti.kahelin71@gmail.com

 

MAUNUNLAMMIN KALASTUSTAVAT  JA -KIINTIÖT 2015

Maununlammilla voi seuran jäsen kalastaa aktiivivälineillä: onkien, pilkkien, uistinta heittäen tai vetäen, perholla ja tuulastaen.

Passiivisia kalastusvälineitä, joita voi käyttää Maununlammilla ovat: katiska ja iskukoukku. VERKKOKALASTUS ON KIELLETTY!!!

Jäsen voi pyytää vuorokauden aikana kolme järvitaimenta, muilla kalalajeilla ei ole kiintiöitä.

Jäsen voi ottaa mukaan oman avio-/avopuolison ja lapset seuran kalastussäännön mukaisesti, eikä heistä tarvitse maksaa vierasmaksuja. Vieraita voi olla mukana yksi, vierasmaksu 20 €/vuorokausi.

Vieraskiintiö on kaksi kalaa vuorokaudessa. Vierasmaksu tulee olla maksettu ennen kalastamisen

aloittamista ja kuitti /tosite mukana.

Jäsenen tulee pitää kirjaa saaduista järvitaimenista ja merkittävä saadut kalat kodan saaliskirjaan, sekä vuosittain palautettavaan seuran riistanhoito- ja saalisilmoitukseen.

Maununlammen aluetta voidaan hyödyntää seuran varainhankinnassa. Johtokunta voi myöntää korotettua vierasmaksua vastaan rajatulle yhteisölle, määräaikaisen kalastusmahdollisuuden (max. vuorokausi). Määräajasta laitetaan tieto seuran ilmoitustaululle ja jäsenistöä pyydetään välttämään kalastusta ko. aikana Maununlammilla. Vierailijoita koskevat talvikokouksen päättämät Maununlammin kalastusvälinesäännöt.

Jäsenen käytössä kalastukseen Maununlammilla on soutuvene ja jäsenen tulee valvoa aluetta salaka-

lastukselta. Havaituista epäkohdista jäsenen tulee ilmoittaa seuran kalastuksenvalvojalle Martti Kahelinille tai seuran johtokunnalle.