Kalastusjasto

JAOSTON VETÄJÄT MARKO TYNKKYNEN 040-0380221 JA JUHA KERÄNEN 040-0122901

 

MAUNUNLAMMIN KALASTUSTAVAT  JA -KIINTIÖT 2018

Maununlammilla voi seuran jäsen kalastaa aktiivivälineillä: onkien, pilkkien, uistinta heittäen tai vetäen, perholla ja tuulastaen.

Passiivisia kalastusvälineitä, joita voi käyttää Maununlammilla ovat: katiska ja iskukoukku. VERKKOKALASTUS ON KIELLETTY!!!

Jäsen voi pyytää vuorokauden aikana 3 lohikalaa(järvitaimen tai kirjolohi).

Jäsen voi ottaa mukaan oman avio-/avopuolison ja lapset seuran kalastussäännön mukaisesti, eikä heistä tarvitse maksaa vierasmaksuja. Vieraita voi olla mukana yksivierasmaksu 20 €/vuorokausi.

Vieraskiintiö on kaksi kalaa vuorokaudessa. Vierasmaksu tulee olla maksettu ennen kalastamisen aloittamista ja kuitti /tosite mukana.

Jäsenen tulee pitää kirjaa saaduista järvitaimenista ja merkittävä saadut kalat kodan saaliskirjaan, sekä vuosittain palautettavaan seuranriistanhoito- ja saalisilmoitukseen.

Maununlammen aluetta voidaan hyödyntää seuran varainhankinnassa. Johtokunta voi myöntää korotettua vierasmaksua vastaan rajatulle yhteisölle, määräaikaisen kalastusmahdollisuuden (max. vuorokausi). Määräajasta laitetaan tieto seuran ilmoitustaululle ja jäsenistöä pyydetään välttämään kalastusta ko. aikana Maununlammilla. Vierailijoita koskevat talvikokouksen päättämät Maununlammin kalastusvälinesäännöt.

Jäsenen käytössä kalastukseen Maununlammilla on soutuvene ja jäsenen tulee valvoa aluetta salakalastukselta. Havaituista epäkohdista jäsenen tulee ilmoittaa seuran ka-lastusjaoston vetäjille Marko Tynkkyselle ja Juha Keräselle tai seuran johtokunnalle.