Uusimmat kuvat

Erästelyä

Ylös ulos ja riistanhoitoon !

Vastuullisuus
Vastuullisuus tarkoittaa metsästäjän vastuuta eläimistä ja ympäristöstä. Vastuullisesti toimiessaan metsästäjä noudattaa lakeja ja säännöksiä sekä yleisesti hyväksyttyjä käytäntöjä.

Saaliin kunnioitus ja hyödyntäminen ovat tärkeä osa vastuullisuutta. Vastuullinen metsästäjä mitoittaa saalismääränsä senhetkisiin riistakantoihin ja noudattaa asetettuja saaliskiintiöitä tai suosituksia.

Metsästykseen käytetään tehokkaita aseita. On tärkeää, että aseita käytetään siten, että toiminta on turvallista eikä itselle tai muille henkilöille tai omaisuudelle aiheudu vaaraa tai vahinkoa.

Metsästyksessä käytetään usein koiria apuna. Vastuullinen metsästäjä pitää huolta koiransa hyvinvoinnista. Riittävä ravinto, lepo ja harjoitus takaavat sen, että koira voi hyvin ja sillä on edellytykset tehdä hyviä riistatöitä.

Metsästyksen hyväksyttävyys yhteiskunnassa riippuu siitä, miten noin 300 000 metsästäjäämme toimii harrastuksessaan. Oikein tehdyillä valinnoilla metsästys säilyy hyväksyttynä osana suomalaista yhteiskuntaa.Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:96367 kpl

Uutiset

20.8.2018Karhujahti alkoi rytinällä Pohjois-Karjalassa - Ilomantsissa kaatunut karhuja enitenLue lisää »20.8.2018Luke: Pantasusien sijaintitiedot jälleen katsottavissaLue lisää »17.8.2018Pohjois-Karjala: Ennätysmäistä karhunmetsästystä valvotaan yhteispartioiden avullaLue lisää »16.8.2018Karhun metsästys alkaaLue lisää »16.8.2018Kanalintujen määrä kasvussa monen alavireisen vuoden jälkeenLue lisää »

Metsästysluvat:

Vieraileva metsästäjä ja vierasmaksun suuruus:

Jäsen saa käyttää vierailevia metsästäjiä 10 kertaa kaudenaikana.

Kerrallaan saa mukana olla 2 vierasta.

Saalis kuuluu isännän kiintiöön.

Pienpetojen pyynti on vierasmaksusta ja kiintiöpäivistä vapaata toimintaa.

Vierasmaksun suuruus on 10€/metsästyspäivä/vieras ja se on maksettava seuran tilille ennen metsästystä.

Kuitista tulee ilmetä seuraavat asiat:

- Maksajan nimi

- Vieraan nimi (jos eri kuin maksaja)

- Metsästyspäivät,siis päivämäärät.

-Tilinumero: FI74 1037 3000 1271 17

- Saaja: Metsästys-ja kalastusseura Joukahainen Ry

-Viite:8222

 

Muistakaa ottaa kuitti maksusta mukaan.